Top
Menu Luk

Mikkel De Linde


Vi serverer vores gæster italiensk køkken, der er tilberedt på en traditionel og elegant måde, med en høj standard for forberedelse og kvalitet. Vi tilbyder vores gæster en bred vifte af retter, herunder pizza, pasta og frokost. Med sit fantastiske interiør og sit klassiske design er restauranten perfekt til en række lejligheder af enhver størrelse. Restauranten har en moderne facade, og interiøret er moderne, men elegant, og er et perfekt sted til en række lejligheder.

Mikkel De Linde serverer vores retter i restaurantens varme og indbydende atmosfære, mens den stilfulde bar har en afslappet atmosfære. Vi inviterer dig til at nyde med dine venner og familie, eller endnu bedre, på egen hånd!

Mad med Mikkel De Linde

Mikkel De Linde serverer kun den friskeste friske fisk, kød, focaccia og pizza, mens vores vine altid ledsages af lækre cocktails eller håndværksmæssige milkshakes. Restauranten er åben hver dag fra 8.30 til 14.30, og frokost serveres fra mandag til fredag og lørdag fra 9.00 til 14.00. Den perfekte dagstur, romantisk sted eller let date i hjertet af byen venter på dig på restauranten Nivea i Berlin.

Meget bedre mad Mikkel D

Vi serverer et udvalg af vine og håndværksøl, alle omhyggeligt udvalgt til deres egne individuelle fordele, samt et omfattende vinkort med vine fra hele verden. Menuen ændrer sig altid og opdateres konstant for at sikre den bedst mulige autentiske italienske madoplevelse. Restauranten er et simpelt, men sofistikeret rum med fantastisk udsigt over floden Severn. Om sommeren er udsigten spektakulær, men om vinteren er rummet roligt og hyggeligt.

Mikkel De Linde serverer vores gæster velsmagende snacks som tiramisu og ost til at ledsage alle dine favoritter.
På kanten på det øverste niveau i Mercure London-galleriet, lige under James Apt-galleriet, kan Restaurant at the Tower prale af sin egen unikke udendørs terrasse med udsigt over gallerierne. Ved at bruge friske lokale råvarer fra Gardens -markedet serverer dette sted overdådige britiske og europæiske retter inspireret af traditionelle opskrifter lavet her hver aften middag.

the Tower prale af sin egen unikke udendørs terrasse med udsigt over gallerierne. Ved at bruge friske lokale råvarer fra Gardens -markedet serverer dette sted overdådige britiske og europæiske retter inspireret af traditionelle opskrifter lavet her hver aften middag.

Mikkel De Linde og hans forretninger

Vi serverer lokale og sæsonbetonede produkter, fra de fineste oliventræer til de fineste vine. Vores gæst kan nyde vores fantastiske restauranter, bar og teater med deres familier, venner og forretningsforbindelser.