Top
Menu Luk
kontorhotel

Kontorhotel


Nyt kontorhotel

Vi er en mindre virksomhed, som tilbyder fleksible internetløsninger til andre virksomheder. Vores virksomhed er beliggende i en større bygning i Greve. Vi har netop købt hele bygningen, da vi ønsker at opføre et kontorhotel, hvor vi kan udleje både lokaler og båse til andre mindre virksomheder, som ikke har behov for deres helt egen bygning. Den nuværende plads er dog allerede taget, da vi har lavet en aftale med de gamle virksomheder, som lejede sig ind før, at de stadig kan leje sig ind hos os i stedet og beholde deres kontorer. Derfor ønsker vi at lave en tilbygning, hvor der er plads til 10 nye lejere af vores kontorhotel

Nye vinduer

Projektet har nu været i gang i nogle måneder og vi er nået til, at få sat nye vinduer i. Men der er gået to uger, projektet har været gået i stå, da de nye vinduer ikke er blevet leveret. Vi har både ringet og skrevet flere gange til leverandøren omkring dette problem, men leverandøren har været fuldstændig uforstående, da de mener vi burde have modtaget vinduerne. Så efter alt dette, fandt vi endelig en fælles løsning, da de fandt ud af at vinduerne var blevet leveret i den anden ende af landet. De sendte derfor nogle nye vinduer, som gerne skulle komme inden for den næste uge.

Slutrengøring

Som det sidste punkt inden lejerne kan flytte ind, skal der laves en slutrengøring. I dette tilfælde har vi ansat et professionelt firma, med medarbejdere der har erfaring inden for dette. Rengøringen omfatter stort set alt. Det vil sige alle overflader. Fjernelse af byggestøv og meget andet. Når rengøringen er færdiggjort i hele vores tilbygning, burde vores kontorhotel være klar til at lejerne kan flytte ind. På trods af at projektet er blevet forsinket en smule grundet problemer med de nye vinduer, regner vi stærkt med at nå vores deadline alligevel. 

Læs om hvad et kontorhotel er her