Top
Menu Luk
hepa filter

HEPA Filter


Allergien og dets gene

Jeg fandt ud af som 10 årig, at jeg havde allergi for græs, katte og hunde. Som årene er gået har jeg udviklet en del flere allergier, så man kan vel nærmest kalde mig for en multiallergiker. Det er et stort problem for mig i de perioder jeg er allermest ramt af allergi. Jeg føler mig næsten syg og ikke i stand til noget som helst. Jeg tager både allergi piller, øjendråber og næsespray. Det virker når min allergi ikke er alt for slem, men når den er på det højeste er der sådan set intet der virker. Jeg har også overvejet at få en sprøjte, men jeg er super bange for nåle og jeg får det faktisk fysisk dårligt. Alt dette har gjort at jeg lidt har mistet håbet i forhold til at finde en løsning på min allergi. 

Anbefaling af kollega

Jeg kom i snak med min kollega på arbejdet, omkring mit problem med min allergi. Hun havde også lagt mærke til jeg havde været meldt syg et par gange her i løbet af sommeren. Hun fortalte mig, at hendes søn også har voldsom allergi for blandt andet græs og støv. Hun havde fået anbefalet af en veninde, at bruge HEPA filter i sin støvsuger, da det kan holde pollen og partikler tilbage, så det ikke flyver rundt i rummene. Jeg tænkte straks, at det var værd at prøve at købe sådan et HEPA filter, da jeg støvsuger alligevel. Og hvis der bare er en lille chance for, at det kan mindske min allergi, er det det hele værd. 

Information om HEPA filtre

Efter snakken med min kollega, besluttede jeg mig for at kigge nærmere på disse HEPA filtre. Jeg undersøgte først og fremmest om det virkelig var beregnet til folk, som mig med allergi. Jeg kom hurtigt frem til, at disse filtre er en god idé at bruge hvis man har allergi. Desværre fandt jeg ud af, at jeg ikke kan bruge dem i min gamle støvsuger. Derfor tog jeg et valg om at anskaffe mig en ny støvsuger, hvor et HEPA filter kan passe i. 

Et år senere med HEPA filter

Jeg har nu haft HEPA filter i et års tid, hvor jeg selvfølgelig jævnligt har gjort brug af min støvsuger. Og jeg har slet ikke været lige så ramt af min allergi, som jeg ellers har været førhen, når jeg har befundet mig inde i lejligheden. Jeg synes det er vildt, at et filter i støvsugeren kan gøre sådan en stor forskel, så jeg vil stærkt anbefale det til alle andre der lider af allergi. Det kan virkelig ændre ens hverdag. 

Få information om allergi filter og støvsugere her