Top
Menu Luk
gaming computer

Gaming computer


Min computer er gået i stykker

Min bærbar, som jeg har haft igennem 5 år, er nu gået i stykker. Det er jeg super ked af, da jeg primært brugte den til at spille på. Jeg har dog gået og tænkt på, at købe en computer det seneste år. Og jeg havde egentlig en gaming computer i tankerne, da jeg virkelig har fået smag for at spille. Og min gamle bærbar, som nu er gået i stykker, kunne heller ikke spille alle de spil jeg gerne ville. Derudover har mine venner, som også spiller en del computer fortalt mig, at det er bedst, at have en stationær computer, at spille på. Og eftersom min gamle computer ikke står til at redde, er det oplagt at købe en ny computer, som kan opfylde de ønsker og krav jeg har.

Gamer pc byg selv

Min bedste ven, som er en del mere nørdet i forhold spil, computere og hvad der ellers er, spurgte om han skulle hjælpe mig med, at købe en ny computer. Han har faktisk selv bygget sin egen gamer pc fra bunden. Og han tilbød mig også, at vi sammen kunne bygge en gamer pc til mig. Til at starte med var jeg ikke helt overbevist om, at det var det rigtige at gøre for mig. Både fordi det tager lang tid, men også fordi jeg ikke rigtig har forstand på hvordan man gør. Men ven var dog meget overbevisende, da han sagde at jeg kunne få den bedste gamer pc. Og så kunne vi bruge noget kvalitetstid sammen, som vi er lidt dårlige til for tiden. Han tilbød også nogle dele til computeren, som han havde liggende derhjemme og som ikke skulle bruge til noget.

Bedste gamer pc

Det endte med, at jeg takkede ja, til tilbuddet om at min bedste ven og jeg kunne bygge den bedste gamer pc til mig. Vi aftalte at mødes hjemme hos mig for, at bestille alle delene hjem. Og jeg glædede mig efterhånden rigtig meget til at vi kunne starte projektet.